Видео

Зајаци се парат среде емисија, водителите засрамени

Водителите на вестите на телевизијата WBIR во Тенеси во велигденската програма донеле зајаци.

Актерката повеќе не може да го крие стомакот

Славната двојка за која моментално во Холивуд најмногу се зборува се Мила Кунис и Ештон Качер.

Видео

„Голата амбицијата“ на русокосата Victoria Winters

Русокосата Victoria Winters се прослави освојувајќи ја титулата за Playboy Cybergirl во март минатата година, и оттогаш нејзината кариера бележи силен подем.